Auditeringen inzake ladingzekering

 

Kent U als firma - of het nu is als verlader, verzender, verpakker, of vervoerder - de volledige wetgeving omtrent ladingzekering in België?

Bent U naar eigen zeggen goed bezig of twijfelt U?

Als Eumos Qualified Expert Load Security zijn wij goed geplaatst om een volledige audit uit te voeren van uw werkzaamheden terzake.

Bij deze audit gaan wij uw werkzaamheden - inzake belading en verpakking - van a tot z onder een vergrootglas leggen om vervolgens een antwoord te bieden op de vraag:

"Zijn wij nu goed bezig of niet?"

"Kunnen er al dan niet verbeteringen aangebracht worden?

"Of dienen wij ons denk- en doepatroon volledig om te gooien?"

 

Heeft u al te maken gehad met schade aan goederen, palletgoed, enz...?

Dan is er mogelijk iets mis met ofwel het productie- en/of verpakkingsproces of werden de goederen verkeerd gestuwd.

 

Wij helpen u door een audit van het hele proces van a tot z uit te voeren en te kijken waar verbeteringen mogelijk of nodig zijn!

De gevolgen van een gebrekkige ladingzekering - eender waar de oorzaak ligt - zijn verstrekkend op het vlak van economische, financiële, en andere schade...

 

Aarzel niet en contacteer ons nu volledig vrijblijvend 

Nieuw!

 

Door middel van meetapparatuur kunnen wij de spanning op uw omsnoering - hetzij polyester hetzij staal - testen!

Omsnoering door middel van polyester- of staalband is eigenlijk het 'neersjorren' van de goederen op het pallet of er één geheel van maken.

Door het testen van de kracht die op de omsnoering aanwezig is, kunnen wij samen bepalen of deze omsnoering sterk genoeg is voor transport of niet.
Aan de hand van deze testen kunnen wij dan ook samen bepalen of de gebruikte omsnoeringsbanden al dan niet dienen aangepast te worden.

Deze omsnoeringen zorgen ervoor dat uw producten samen blijven en niet beschadigd worden door transport en de laad- en losactiviteiten.

Laat D' Advies u adviseren om eventuele productschade te voorkomen!